Krymo įvykiai. „Evakuacijos problemos gali pereiti į praktinį lygį.“ Kas vyksta (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos demonstruoja savo kovinį pajėgumą danguje net be F-16.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia svarsto klausimą dėl Rusijos aviacijos padalinių evakuacijos iš laikinai okupuoto Krymo. Detales per TV kanalą FREEDOM pranešė Pietų operatyvinės karinės vadovybės atstovas Serhijus Bratčukas.

Ukrainos kariai ir toliau naikins priešą. Kaip pažymėjo Bratčukas, Ukrainos ginkluotosios pajėgos demonstruoja savo kovinį pajėgumą danguje net nenaudodamos amerikiečių naikintuvų F-16.

„Priešas, kaip bebūtų keista, dabar, pačiame karo įkarštyje, sprendžia galimą savo dalinių, pirmiausia oro pajėgų, evakuaciją“, – situaciją pusiasalyje įvertino ekspertas.

Jis pažymėjo, kad šiandien tai nėra aktyvus etapas, tačiau evakuacijos klausimai jau keliami aukščiausiuose Rusijos Federacijos sluoksniuose. Bratčukas nepateikė aiškių prognozių dėl laiko, tačiau pažymėjo, kad Rusijos karinių oro pajėgų dalinių evakuacija bus įgyvendinta, kai Ukraina gaus naikintuvus F-16.

 

„Evakuacijos problemos gali pereiti į praktinį lygmenį“, – sakė jis.

Bratčukas pridūrė, kad šiandien Ukrainos kariai danguje dar neturi lygiateisiškumo su Rusijos ginkluotosiomis pajėgomis. Šią situaciją jis pavadino laikina. Jo nuomone, Ukrainos pajėgų aviacijos komponentas taps galingesnis ir aktyvesnis, tai tik – laiko klausimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(6)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: