Lūžis kare. „Jie ne tik dantis, bet ir stuburą čia susilaužys“  ()

Avdijivkos apylinkėse vyksta smarkios kautynės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos agresoriaus okupacinės pajėgos vis dar bando paimti Donecko srities Avdijivką. Mūšiuose dėl miesto jie patiria didelių nuostolių ir vargu ar pavyks ją paimti iki kitų metų kovą vyksiančių „Putino rinkimų“. Visai gali būti, kad būtent mūšiuose dėl Avdijivkos gali įvykti lūžis kare Ukrainos ginkluotųjų pajėgų naudai. Tai pareiškė Avdijivkos miesto karinės administracijos vadovas Vitalijus Barabašas.

„Espresso“ eteryje jis pasakojo, kad Avdijivkos apylinkėse vyksta smarkios kautynės. Okupantai bando užimti miestą iki Naujųjų metų. Rusijos vadovybė negaili nei jėgų, nei karinės technikos. Užpuolikai bando paimti miestą į katilą.

„Priešas neskaičiuoja nei personalo, nei technikos, tai yra, bet kokia kaina bando atlikti jam skirtą užduotį. Iki gruodžio 14 d. to padaryti nepavyko, iki Naujųjų metų irgi nepavyks, aš esu įsitikinęs, kad ir iki savo pseudorinkimų pelkėse įsibrovėliai taip pat nepajėgs paimti Avdijivkos. Aš tuo neabejoju“, – situaciją paaiškino Barabašas.

 

Anot jo, priešo kariai kasdien patiria didelių nuostolių. Vakar (gruodžio 24 d.- red.)buvo likviduota apie 50 įsibrovėlių, apie 100 sužeista. Visai gali būti, kad Avdijivkos apylinkėse gali įvykti lūžis kare Ukrainos ginkluotųjų pajėgų naudai.

Avdijivkos mėsmalė dirba visu pajėgumu. Turiu vidinę nuojautą, kad Avdijivkoje jie ne tik dantis, bet ir stuburą susilaužys. Labai noriu, kad Avdijivkoje lūžtų ne tik jų stuburas, bet ir įvyktų šio karo lūžis. Kažkodėl man atrodo, kad taip ir bus“, – pabrėžė Barabašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(231)
(5)
(226)

Komentarai ()

Susijusios žymos: