[ŽT] Tik laiko klausimas. Rusai jau susitaikė su Krymo tilto praradimu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Ivanas Kiričevskis sakė, kad Rusija planuoja nutiesti naują geležinkelį Azovo jūros pakrantėje, nes, jos nuomone, Krymo tilto sunaikinimas yra tik laiko klausimas.

Apie tai jis pranešė „Espresso“.

„Okupantai nori Azovo jūros pakrante nutiesti geležinkelį taip, kad būtų sukurta alternatyva Krymo tiltui. Čia yra du komponentai - blogas ir geras. Blogas - okupantai ruošia alternatyvą logistiniam maršrutui. Gerai – rusai supranta, kad anksčiau ar vėliau Krymo tiltas bus sunaikintas. Taip jie bando apsidrausti ir ruošiasi kaip aprūpinti savo okupacinę kariuomenę“, – sakė I. Kiričevskis.

Eksperto teigimu, ne visi Rusijoje tiki, kad toks projektas bus sėkmingas.

„Rusai nori nutiesti lygiagretų koridorių esamam geležinkeliui. Mūsų Ukrainos kariai bandė perimti geležinkelį, einantį iš Melitopolio į Tokmaką, o po to į Pologiją. Tačiau kai Rusijos propagandistai pateisina šį projektą, jie tiesiogiai skundžiasi tuo, kad mūsų pajėgos labai aktyviai dirbo ir dirba palei geležinkelio trasą, todėl jų logistikos maršrutai geležinkeliu visada bus užblokuoti“, – pridūrė jis.

 

Natalija Gumeniuk sakė, kad okupantai negali naudoti Krymo tilto sunkiosios technikos judėjimui, jis yra nuolat blokuojamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: