Yra laikomi dingusiais be žinios. Kas nutiko „Novočerkasko“ kapitonui  ()

Daugiau nei pusė jų, didelė tikimybė, žuvo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-29 Yra laikomi dingusiais be žinios. Kas nutiko „Novočerkasko“ kapitonui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nutekėjo visiškai slapta informacija. Juodosios jūros laivyno nuostoliai yra daug rimtesni, nei teigia Maskva. Nukentėjo „Novočerkasko“ kapitonas Nikolajus Stepanenko ir jo vyresnysis padėjėjas.

Šia informacija pasidalino įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „VČK-OGPU“, kuris, kaip manoma, yra susijęs su Rusijos žvalgybos tarnybomis, praneša Dialog.UA.

Pasak jo šaltinių, kapitonas Stepanenko per sprogimą susižalojo raktikaulį ir petį, o dabar toje pačioje palatoje yra gydomas su savo pirmuoju padėjėju.

Žuvo dešimtys jūreivių, tikina šaltinis.

„Gruodžio 26-osios naktį visas personalas buvo įspėtas apie „oro pavojų“... Kariškiai: sutartiniai kariai (oficialiai tarnauja 77 žmonės) ir šauktiniai (tikslus skaičius nežinomas) atakos metu buvo laive, o daugiau nei pusė jų, didelė tikimybė, žuvo“, – pranešė šaltinis.

 

Anot jo, pagal įslaptintą Rusijos gynybos ministerijos vidinę informaciją, 33 Rusijos ginkluotųjų pajėgų jūreiviai, taip pat 4 šauktiniai kariai yra laikomi dingusiais be žinios. Nėra šansų, kad kuris nors iš jų bus gyvas.

Jis tikina, kad dar 29 žmonės buvo sužeisti. Trys iš jų yra kritinės būklės, vienas iš jų jau evakuotas gydytis į Maskvą, kiti du ruošiami gabenti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(216)
(5)
(211)

Komentarai ()

Susijusios žymos: