[ŽT] „Dabar Rusijai prireiks dešimtmečių...“ Z-karo korespondentai šokiruoti. Nauja Ukrainos taktika  ()

Z-karo korespondentai sukrėsti dėl naujos Ukrainos taktikos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-29 [ŽT] „Dabar Rusijai prireiks dešimtmečių...“ Z-karo korespondentai šokiruoti. Nauja Ukrainos taktika  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai šokiruoti dėl okupuotame Kryme sunaikinto desantinio laivo „Novočerkaskas“, kuris buvo susprogdintas sprogus amunicijai po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų smūgio. Z-karo korespondentas Romanas Saponkovas savo „Telegram“ kanale skambina pavojaus varpais ir skelbia, kad Vakarų sąjungininkų Ukrainai tiekiami ginklai serijiniu būdu dideliais kiekiais naikina Rusijos techniką ir jos kariuomenę.

Be to, R. Saponkovas apgailestauja, kad Ukraina moderniausiais NATO ginklais nukauna brangiausius ir vertingiausius Rusijos technikos vienetus, įskaitant bombonešius ir desantinius laivus, kurių Rusijai lieka ne tiek ir daug. Pasak jo, Rusijai prireiks metų ir net dešimtmečių, kad atkurtų prarastą įrangą.

„Akivaizdu, kad NATO perėjo prie naujos taktikos – nukauti mūsų brangiausią techniką, kurią atkurti reikės daugel metų (o gal ir dešimtmečių)“, - rašo jis.

 

Karo korespondentas piktinasi, kad NATO šalys aktyviai padeda Ukrainai likviduoti Rusijos kariuomenę, jos personalą ir techniką.

Laivo „Novočerkaskas“ sunaikinimas buvo jau ketvirtas kartas, kai Rusijos pajėgos per karą Ukrainoje neteko didelio laivo. Anksčiau buvo nuskandinti dideli desantiniai laivai „Saratov“ ir „Orsk“. Pirmasis į dugną nukeliavo raketinis kreiseris „Moskva“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(204)
(3)
(201)

Komentarai ()

Susijusios žymos: