[ŽT] Rusas testavo savo priešdroninį ginklą. Atrodo, jis neveikia (Video)  ()

Išgirdęs lauke dūzgiančius dronus rusų karys paliko slėptuvę, kad su jais susigrumtų akis į akį. Tik jo priešdroninis ginklas, atrodo, neveikia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir rusai, ir ukrainiečiai naudoja dronus ir priešdroninius ginklus. Tai - trikdžių generavimo prietaisai, kurie, vaizdžiai tariant, turi apsukti dronui galvą, kad šis prarastų ryšį su pilotu ar net nukristų išsijungus varikliams. Priešdroniniai šautuvai yra mažos elektroninės karybos sistemos, nors dažnai dronai numušami tiesiog paprastais automatiniais šautuvais.

Kairiajame Dnipro krante, okupuotoje Chersono srities dalyje, ukrainiečių dronas užfiksavo tokį medžiotoją. Rusų karys išlindo iš slėptuvės, kad pabandytų nukauti droną. Aišku, kas dabar pasakys, ar jis pats pademonstravo tokį pasitikėjimą savo ginklu, ar buvo išmestas vadovybės. Tačiau kol jį filmavo vienas dronas, kitas į jį pataikė. Netrukus dar vienas dronas-kamikadzė apsilankė ir slėptuvės viduje.

 

Neaišku, ar rusai ten buvo nukauti. Bet, turint omenyje, kad dronų Ukrainos gynėjams netrūksta ir jie žinojo šių okupantų buvimo vietą, sunku tikėtis, kad tą apleistą pastatą rusai paliko gyvi ir sveiki.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(70)
(0)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: