„Bus numušta“. Lenkija įsiutusi. Pagrasino Rusijai „griežta reakcija“  (4)

Užsienio reikalų viceministro Vladislovo Bartoševskio teigimu, 2024 metais šalies saugumas bus sustiprintas, o Varšuva nebetoleruos provokacijų iš Rusijos, susijusių su oro erdvės pažeidimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos užsienio reikalų viceministras Władysławas Teofilis Bartoszewskis pareiškė, kad Varšuva griežčiau reaguos į tolesnes Rusijos vykdomas provokacijas, susijusias su oro erdvės pažeidimu. Apie tai rašo lenkų leidinys „wPolityce“.

Bartoševskio susitikimas su laikinuoju Rusijos Federacijos reikalų patikėtiniu Andrejumi Ordašu įvyko gruodžio 29 d. Pasak Lenkijos užsienio reikalų ministro pavaduotojo, jis leido Ordašui suprasti, kad tokių incidentų pasikartojimas „sukels griežtesnę Lenkijos Respublikos reakciją“.

Bartoševskis pridūrė, kad ateityje, jei Rusijos raketa „paskris šiek tiek toliau į Lenkijos teritoriją“, ji bus numušta.

 

„Turime gerai parengtą kariuomenę, puikius vadus ir puikų gynybos ministrą ir darysime viską, kad 2024 metais Lenkijos saugumas būtų ženkliai didesnis“, – patikino pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(8)
(126)

Komentarai (4)