Neįtikėtina. Tai sako rusė. „Mes patys dėl visko kalti“(Video)  ()

„Jei jūsų vyras grįžo namo atostogų, bėkite su juo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nužudyto rusų kareivio žmona paragino ruses su savo vyrais bėgti iš Rusijos Federacijos. Netekus maitintojo, kovojusio Ukrainoje, rusė kreipėsi į moteris, kurių vyrai vis dar kovoja.

Vaizdo įraše ašarodama moteris bandė paaiškinti, kad ukrainiečių „gelbėti“ nereikia, o rusių vyrus tiesiog reikia gelbėti, ir kuo greičiau, tuo geriau, nes jie žus kare. Rusė pirmiausia dalijasi sielvartu ir pasakoja, kaip kenčia dėl to, kad negalėjo išgelbėti savo vyro.

Svarbia informacija ji pasidalija su kitomis vyrą dar galinčiomis išgelbėti rusėmis ir pasakoja, ką reikia padaryti: „Jei jūsų vyras grįžo namo atostogų, bėkite su juo. Jūs neturite kito kelio. Aš neturėjau laiko. Aš esu tas žmogus, kuriam nepavyko. Jei nespėsite laiku, bus per vėlu. Jo nebėra. Jis išėjo“.

 

Tuomet ji pasidalija savo įspūdžiais apie tai, ką matė okupuotame Berdianske, kur lankėsi: „Atvykau į tas pačias „naujas teritorijas“ Berdianske. Noriu jums pasakyti, kad žmonėms čia to nereikia. Niekam šito nereikia. Mes patys dėl visko kalti“.

Ukrainoje nužudyto ruso žmona verkdama ir toliau įtikinėja kitas moteris, kad joms savo vyrus reikia gelbėti nedelsiant, antraip bus per vėlu ir jie beprasmiškai mirs, „gelbėdami“ tuos, kuriems to visiškai nereikia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(1)
(102)

Komentarai ()

Susijusios žymos: