„Tokios gėdos oro desanto pajėgose dar nebuvo!“ Z-kanalai pakraupę. Ką įsakė generolas Teplinskis  ()

Z-kanalą papiktino Rusijos generolo Teplinskio sprendimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos oro desantininkų pajėgos (VDV) Ukrainoje patyrė tokius didelius nuostolius, kad yra priverstos savo personalą papildyti nuteistųjų sąskaita. Tai labai nepatiko profesionaliems Rusijos kariškiams.

Į šį incidentą skaudžiai sureagavo Z-kanalas „VDV už Sąžiningumą ir Teisingumą“ (rus. „ВДВ за Честность и Справедливость“), susijęs su Rusijos ginkluotųjų pajėgų okupacinės grupės „Dnipro“ karininkais, praneša Dialog.UA.

Kanalui nepatiko, kad į Rusijos ginkluotųjų pajėgų 345-ąjį oro desanto pėstininkų pulką užverbuotiems karo prievolininkams buvo įteiktos „telniaškės“ (dryžuoti apatiniai marškinėliai) – oro desanto kariuomenės simbolis.

„Pirmoji telniaškė duodama kaip atlygis, ji uždedama tik po pirmojo atlikto šuolio iš lėktuvo. Telniaškė yra simbolis, kad žmogus yra priimtas į desantininkų broliją. O dabar VDV simbolis suteikiamas vagims, žudikams, prievartautojams. Tokios gėdos oro desanto kariuomenėje dar nebuvo!!! Visos mūsų šlovingos tradicijos buvo pažeistos!!! Spjūvis į veidą visiems desantininkams veteranams“, - rašė Rusijos Z-kanalas.

 

Jis pareikalavo atimti iš nuteistųjų marškinėlius ir atsistatydinti Oro desanto kariuomenės vadą generolą Michailą Teplinskį, kuris leido kilti tokiam skandalui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(167)
(4)
(163)

Komentarai ()

Susijusios žymos: