„Rusijoje bręsta perversmas. Prigožino maištas jo fone atrodys kaip vaikų žaidimas“  ()

Vidaus politinė padėtis Rusijoje pradėjo keistis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nesėkmės fronte ir kovos zonos išsiplėtimas iki Belgorodo lėmė tai, kad Rusijos Federacijos vidaus politinė padėtis pradėjo keistis.

Kyla kraštutinės dešiniosios jėgos, jos nepatenkintos Kremliaus nesugebėjimu laimėti karo.

Apie tai savo „Telegram“ kalbėjo garsus Rusijos politikos strategas Stanislavas Belkovskis.

Jį sudomino „rusiškojo pasaulio“ ideologo, kraštutinių dešiniųjų filosofo Aleksandro Dugino pareiškimas, kuris beveik tiesiogiai ėmė reikalauti, kad valdžia būtų perduota Igoriui Ščegolevui, kuris dabar eina įgaliotojo Rusijos prezidento atstovo pareigas Rusijos Federacijos Centrinėje federalinėje apygardoje.

„Prezidento atstovui Centrinėje federalinėje apygardoje, į kurios teritoriją vyksta priešo invazija (raketų atakos, DRG, apšaudymai, kasetiniai sviediniai, jūsų nuomone, tai dar ne invazija? Kas tada?), turi būti skubiai suteikti įgaliojimai dėl nepaprastosios padėties įvedimo, įskaitant teisę įvesti karo padėtį. Federalinės apygardos buvo sukurtos siekiant išvengti šalies subyrėjimo. O dabar į šalį atėjo karas“, – sakė Duginas.

Belkovskis tokį pareiškimą laiko dar vieno perversmo Rusijos Federacijoje pranašu. „Rusijos Federacijoje netrukus gali būti bandoma įvykdyti perversmą ir Prigožino maištas jo fone atrodys kaip vaikų žaidimas. Tikėtinas perversmo ideologas yra garsus filosofas Aleksandras Duginas, kuris dieną prieš tiesiogiai ragino perduoti nepaprastąsias galias, įskaitant teisę įvesti karo padėtį, savo rėmėjui - Rusijos Federacijos prezidento įgaliotajam atstovui Centrinėje federalinėje apygardoje Igoriui Ščiogolevui. Yra žinoma, kad už ponų Ščiogolevo ir Dugino stovi milijardierius Konstantinas Malofejevas, „Cargrad“ holdingo savininkas“, – sakė Belkovskis.

 

Jis pažymėjo, kad Malofejevas taip pat yra dabar suimto saugumo pareigūno Igorio Girkino rėmėjas.

Manoma, kad būtent už šio milijardieriaus pinigus 2014 metais Strelkovas sukėlė karinį konfliktą Ukrainos rytuose.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(28)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: