„Tai kelia nesveiką ažiotažą...“ Ukraina ūžia. Butusovas skelbia, kas nutiko su JAV ginklais  ()

Žurnalistas papasakojo apie tolesnius JAV ketinimus ir planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Jurijus Butusovas prabilo apie JAV ketinimus Ukrainoje steigti savo ginklų gamybą.

Užuot aprūpinusios Ukrainą ginklais ir šaudmenimis, Jungtinės Amerikos Valstijos nori padėti Ukrainai įsteigti nuosavą gamybą visko, ko reikia kovos veiksmams, sako Jurijus Butusovas.

Jurijaus Butusovo nuomonę apie tai, kaip keisis Jungtinių Amerikos Valstijų karinė pagalba 2024 m., galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo žurnalistas išsakė ukrainiečiams svarbią informaciją: „JAV 2024 m. nesiruošia remti Ukrainos karinio finansavimo tokiu lygiu, koks buvo 2022 ir 2023 m., t. y. nesiruošia tiekti tokio paties kiekio ginklų. „Mes remsime Ukrainą tiek, kiek reikės“, - sakė JAV valstybės departamento patarėjas Matthew Milleris. Taigi, kaip sakoma, Amerika nori mums duoti „meškerę“, o ne „žuvį“, ir tai suprantama, nes įtampa visame pasaulyje didėja.

„Tai teisinga strategija, ir džiaugiuosi, kad Amerika apie tai ne tik kalba: Amerikos pareigūnų žodžiai visada siejami su atsakomybe ir darbais. Svarbu pasakyti, kad mūsų Amerikos partneriai pradėjo tiesiogines investicijas į Ukrainos gynybos pramonę, jie supranta daugelio mūsų valstybės institucijų, atsakingų už gynybos pramonę, bejėgiškumą ir įgyvendina projektus, skirtus konkrečioms gynybos įmonėms remti. Tai labai svarbu, nors, kita vertus, matome, kad tai sukelia nesveiką ažiotažą tarp mūsų teisėsaugos institucijų, tačiau svarbiausia yra strategija: Amerika pradėjo sistemingai remti konkrečias veiksmingas Ukrainos gynybos įmones“, - pridūrė Jurijus Butusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(7)
(149)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: