„Situacija iš karto pasikeis...“ Generolas atskleidė detales apie „likviduoto“ Gerasimovo būklę  (3)

Karas bus sunkus ir ilgas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininko pavaduotojas generolas leitenantas Ihoris Romanenko per radiją NV patarė netikėti gandais apie Rusijos generalinio štabo vado Valerijaus Gerasimovo likvidavimą.

„[Geriau] nesvajoti apie tai, kad mana iš dangaus kris ant Ukrainos ir [Rusijos Federacijos] karo-politikos lyderiai mirs. Ir kad dėl to situacija iš karto pasikeis“, – pažymėjo Romanenko.

Jis pabrėžė, kad šis karas bus sunkus ir ilgas, kad tai maratonas, o ne sprintas.

„Įvairūs užsienio šaltiniai teigia, kad Gerasimovo sveikata prasta, kad jis piktnaudžiauja alkoholiu, kaip ir daugelis Rusijos Federacijos politikų ir kariškių. Bet tai nereiškia, kad dėl įvykių, susijusių su kai kuriais pavieniais vadinamojo elito atstovais, situacija pasikeis“, – pridūrė generolas leitenantas.

Jis paaiškino: taip yra dėl ilgo diktatoriaus Vladimiro Putino valdymo Rusijos Federacijoje.

 

„Ten, trečiojo Putino valdymo dešimtmečio dėka, susiformavo bendras Putinas, kuris, tiek su Putinu, tiek be jo, ir be atskirų karinės vadovybės atstovų, vis tiek vykdys užduotis šiame didelio masto kare.“

Vyriausiosios žvalgybos direktorato vadovas Kyrylo Budanovas taip pat kol kas neturi informacijos patvirtinimo, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms smogus kariniams taikiniams Kryme, tariamai žuvo Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Gerasimovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(143)
(23)
(120)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: