„Netrukus bus labai karšta.“ Artėja didžiulė audra. Ką įsakė Maskva generolui Teplinskiui  ()

Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė rengia plataus masto puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netrukus, tikėtina, kairiajame Chersono srities krante, Krynkų srityje, karo veiksmai paaštrės. Ten Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė rengia plataus masto puolimą, bandydama įvykdyti diktatoriaus Vladimiro Putino įsakymą išvalyti Ukrainos placdarmą.

Šia informacija pasidalijo Rusijos Z-kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, kuris priklauso Rusijos ginkluotųjų pajėgų „Dnepr“ grupės pareigūnams. Būtent ši grupė yra atsakinga už priekinę fronto sekciją Chersono kryptimi, praneša Dialog.UA.

„Pagrindiniame „Dnepr“ kariniame dalinyje imamasi aktyvių priemonių ruošiant karius aktyvioms operacijoms Chersono kryptimi. Netrukus čia bus karšta. Generolą Teplinskį spaudžia Maskva ir reikalauja kuo greičiau likviduoti placdarmą“, – pranešė Rusijos Z-kanalas.

Dėl to, kas vyksta, didelio entuziazmo jis nerodo. Per puolimą tikimasi labai didelių Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolių. Faktas yra tas, kad šia kryptimi Rusijos kariuomenė negali aktyviai naudoti aviacijos. O su artilerija šiame fronto sektoriuje yra didelių problemų dėl efektyvios Ukrainos priešbaterinės kovos.

 

„Kaip tai (Rusijos ginkluotųjų pajėgų puolimas į Krynkus – red.) įvyks be oro ir artilerijos paramos, jau visiems aišku – mėsos šturmai“, – rašė Z-kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(17)
(95)

Komentarai ()

Susijusios žymos: