[ŽT] „Jau 3 d. viskas paralyžiuota.“ Košmaras Rubižnėje. Rusai ant savų numetė FAB-250 bombą  ()

Laikinai okupuotoje Luhansko srities Rubižnės gyvenvietėje rusų išminuotojai dėl didelių šalčių vis dar negali nukenksminti vakar ant miesto nukritusios didelės sprogstamosios galios bombos FAB-250.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai socialiniame tinkle  "Facebook" pranešė Luhansko srities karinės administracijos vadovas Artiomas Lysogoras, rašo "Ukrinform".

"Aviacinis sviedinys, vakar ryte nukritęs iš Rusijos lėktuvo ant Rubižnės gyvenamojo rajono, dar nenukenksmintas. Okupantų sprogmuo nesuveikė 17 laipsnių šaltyje. Keletas miesto rajonų yra užblokuoti. Iš aplinkinių rajonų iškeldinami žmonės. Tačiau išvykti iš Rubižnės neįmanoma, nes įvažiavimo ir išvažiavimo punktai uždaryti. Net specialūs okupacinės valdžios pasirašyti leidimai negalioja", - rašo Lysogor.

Pasak jo, žmonės jau kelias dienas gyvena baimėje. Tris dienas dėl sprogimo grėsmės gyventojams buvo nutrauktas centralizuotas elektros, dujų ir vandens tiekimas. 

"Miestiečiai šąla ir laukia, kokį likimą jiems paruoš rusai", - sakė Luhansko srities karinės administracijos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: