[ŽT] Netikėta žinia. Latvija ruošiasi užversti ginklais Ukrainą. Kas vyksta (Video)  (7)

E. Rinkevičius paskelbė apie galimybę gaminti pigesnius bepiločius orlaivius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ryga vadovauja „dronų koalicijai“ tarp šalių, padedančių Ukrainai atremti Rusijos invaziją. Latvija paskelbė apie veiksmingų bepiločių orlaivių gamybą, skirtų Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

Latvija užima lyderio poziciją pagal „Ramstein“ formatą tarp šalių, teikiančių pagalbą Ukrainai bepiločiais orlaiviais. Atitinkamą pareiškimą Latvijos vadovas Edgaras Rinkevičius pasakė Rygoje susitikęs su Ukrainos kolega V. Zelenskiu.

Latvijos vadovas paskelbė pasirašantis Rygos ir Kyjivo karinio bendradarbiavimo memorandumą ir teigė, kad dronai yra viena iš ateities šalių bendradarbiavimo šio dokumento rėmuose sričių. E. Rinkevičius paskelbė apie galimybę gaminti pigesnius bepiločius orlaivius, kurie yra labai veiksmingi ir reikalingi Ukrainos kariuomenei pasiekti sėkmę mūšio lauke.

 

Be to, Latvijos prezidentas sakė, kad į kitą Rygos karinės pagalbos paketą bus įtrauktos haubicos, artilerijos amunicija ir prieštankiniai ginklai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(226)
(9)
(217)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (7)