„Galinga inžinerinių užtvarų sistema.“ Parodė, kaip ukrainiečiai stato gynybines pozicijas (Video)  ()

Priešais tvirtovę numatoma suformuoti tiek nesprogių, tiek sprogstamųjų inžinerinių užtvarų sistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos didina mobiliųjų oro gynybos ugnies grupių skaičių ir efektyvumą bei kuria galingą inžinerinių barjerų sistemą.

Tai socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė Ukrainos jungtinių pajėgų vadas generolas leitenantas Serhijus Najevas, praneša „Ukrinform“.

„Nėra laiko sėdėti be darbo. Gynybos pajėgos veikia remdamosi išankstiniu nusistatymu. Užsiimame mobiliųjų priešlėktuvinių ugnies grupių skaičiaus ir efektyvumo didinimu, vyksta kontrsabotažo darbai. Bet svarbiausia, kad statomos gynybinės linijos ir kuriama galinga inžinerinių užtvarų sistema“, – pažymėjo vadas.

Kaip aiškino Najevas, visa tai daroma tam, kad ukrainiečiai jaustųsi saugūs, nes iškilus grėsmei pastatytiems objektams, atvyks papildomos kovinės brigados, kurios užims jau paruoštas pozicijas.

Tokių pareigybių išdėstymas, pasak vado, vyksta pagal tipinę schemą. Koregavimai atliekami tik pagal vietovės ypatybes. Visų pirma numatomas kiekvienos tranšėjos geotekstilės sutvirtinimas, betoninių apsauginių konstrukcijų įrengimas, apkasų ir šaudymo vietos.

 

Priešais tvirtovę numatoma suformuoti tiek nesprogių, tiek sprogstamųjų inžinerinių užtvarų sistemą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(2)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: