[ŽT] „Visi jauni. Visi „200“. Jakutske nusileido ypatingas lėktuvas (Video)  ()

Pasirodė filmuota medžiaga iš Jakutsko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai internete pasirodė filmuota medžiaga iš Jakutsko, kurioje matomas transporto lėktuvas „Ruslan“ su 26 karstais. Kaip paaiškėjo, tai buvo Ukrainoje likviduoti okupantai.

Vaizdo įrašą savo „Telegram“ kanale paskelbė „Neždi menia iz Ukraini“. Video nufilmavo automobilio, turėjusio pristatyti karstus į geležinkelio stotį, vairuotojas.

Anot jo, 26 karstai sukrauti į tris automobilius. Vėliau jie bus kraunami į vagonus ir siunčiami po visą regioną artimiesiems. Pasak vairuotojo, visi Ukrainoje likviduoti buvo sutartininkai ir jaunuoliai.

„Visi jauni. Visi „200“, – komentavo jis vaizdo įrašą.

Tuo tarpu Karo studijų instituto analitikai praneša, kad Rusijos gynybos ministerija turi galimybę Ukrainoje vykdyti taktines rotacijas. Tai įmanoma tik dėl to, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos nevykdo kontrpuolimo, o priešas Ukrainos rytuose yra sutelkęs daug gyvosios jėgos ir karinės technikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(6)
(79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: