[ŽT] „Kas tai buvo?!!...Uždūmijo, bl###“ Rusai pakraupę. Ką padarė HIMARS (Video)  ()

Avdijivkos kryptimi Ukrainos ginkluotosios pajėgos HIMARS smūgiu sunaikino Rusijos armijos bazę kartu su brangia karine technika.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų bazei prie Avdijivkos buvo suduotas galingas smūgis. Okupantai parodė rezultatus. Iš pastato beveik nieko neliko.

Vaizdo įraše Rusijos kariškiai skundžiasi, kad per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgį buvo sunaikinti jų retransliatoriai ir antenos.

Mes nežinome (...), kas tai buvo, kas čia atskrido. Va čia buvo avarinis išėjimas... Dabar viskas dega... Trenkė į rūsį. Ten kažkas sprogsta... Ten apačioje viskas ugnyje, nuo vėjo dega dar stipriau. Uždūmijo, bl###. Radome vieną stiprintuvą antenai, tai viskas... Nieko neliko. Viskas sudegė!“ - kalbėjo okupantas.

Yra žinoma, kad buvo atakuotas Rusijos karinis objektas Avdijivkos kryptimi.

Vaizdo įraše matomas snieguotas kraštovaizdis, todėl galima manyti, kad incidentas įvyko neseniai.

Ukrainos „Telegram“ kanalai teigia, kad operacijos metu Ukrainos gynybos pajėgos panaudojo raketų sistemą HIMARS.

 

Tos raketos yra pakankamai galingos, kad padarytų tokią didelę žalą. Rusijos ginkluotųjų pajėgų gyvos jėgos nuostoliai per šį išpuolį dar nežinomi. Rusai apie juos vaizdo įraše nekalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: