[ŽT] Klausimas vadui „Kiek valandų tu gali pamiegoti?“ (Video)  ()

Pulkininkas Pavelas Palisa davė interviu Dmitrijui Gordonui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interviu su internetinio leidinio „GORDON“ įkūrėju Dmitrijumi Gordonu,  93-iosios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atskirosios mechanizuotos brigados „Cholodny Jar“ vadas pulkininkas Pavelas Palisa (šaukinys „Hunter“) papasakojo, ką reiškia būti šiuolaikiniu vadu Ukrainos kariuomenėje.

„Tiesą sakant, viskas priklauso nuo neįtikėtinų komandų, nuo žmonių, kuriems nėra žodžio „neįmanoma“, kurie be galo tiki tuo, ką daro. Tokių žmonių dėka frontas laikosi. Ačiū savanoriams, kurie, nepaisydami sunkumų, toliau padeda ir remia padalinį bei kovotojus atskirai. Viskas priklauso nuo tokių žmonių. O šiuolaikinis brigados vadas iš esmės yra toks: nuolat neišsimiegojęs, išsekęs kariškis, užsiimantis įvairaus lygio valdymu“, – sakė jis.

Gordonas paklausė Palisos, kiek valandų per dieną jam pavyksta miegoti.

 

„Viskas priklauso nuo situacijos fronto srityje. Buvo laikas, kai teko ir kelias dienas nemiegoti. Ir dabar žinau tokių brigadų vadus, kuriems situacija taip pat neleidžia gerai pailsėti. Keturias valandas, o kartais ir ne keturias. Būna, kad važiuodamas mašinoje pasnaudžiu“, – atsakė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(2)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: