„Turime „200“ ir „300“!“ Netikėtas įsiveržimas į Rusiją. Smogė į „Ural“ (Foto)  ()

Apie incidentą pasienio zonoje pirmieji pranešė Rusijos ištekliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienį, sausio 18 d., „Rusijos savanorių korpuso“ (RSK) kariai lankėsi Briansko srities Suzemskio rajone. Jie užpuolė rusų kariuomenę ir sėkmingai grįžo.

Sausio 19-osios operacijos detalės paskelbtos RSK „Telegram“ kanale.

Apie incidentą pasienio zonoje pirmieji pranešė Rusijos ištekliai. Jie rašė apie pasalą, į kurią pateko „Uralas“ su Rusijos ginkluotųjų pajėgų gyva jėga.

Priešai užpuolė Rusijos Federacijos gynybos ministerijos automobilį „Ural“. Turime žuvusiųjų ir sužeistųjų. Jie užpuolė sunkvežimį ir tuoj pat atsitraukė“, – pranešė rusai.

Jie patikslino, kad, kai į įvykio vietą atvyko Rusijos pasieniečiai, viskas jau buvo baigta. Pirmoji medicinos pagalba buvo suteikta tik tiems rusų okupantams, kurie liko gyvi.

 

Po dienos RSK patvirtino informaciją. Jie patikslino, kad operacijoje dalyvavo korpuso kariai, kurie tik neseniai baigė mokymus.

„Nepaisant nedidelės patirties kariniuose reikaluose, mūsų naujokai parodė savo geriausią pusę! Vaikinai atvyko į Ukrainą ir vasarą tiesiogine prasme įstojo į RSK, praėjo mokymus, papildė kovines grupes ir (...) pirmą kartą užtikrintai žengė kario keliu“, – pranešė RSK.

Atkreipkime dėmesį, kad „Rusijos savanorių korpusą“ sudaro Rusijos Federacijos piliečiai, kovojantys Ukrainos pusėje. Jie viešai pareiškia, kad Ukrainoje kovoja su Putino režimu, siekdami išlaisvinti savo tautą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(394)
(16)
(378)

Komentarai ()

Susijusios žymos: