[ŽT] „Šaudyti vietoje.“ Didžiulė audra. Gali įvykti kruvinas mūšis tarp Rusijos smogikų. Ką skelbia „Tryliktasis“ (Video)  (1)

Rusijoje kilo garsus skandalas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-24 [ŽT] „Šaudyti vietoje.“ Didžiulė audra. Gali įvykti kruvinas mūšis tarp Rusijos smogikų. Ką skelbia „Tryliktasis“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje kilo garsus skandalas, susijęs su R. Kadyrovo draugo, bataliono „Achmat-Vostok“ vado Vachos Chambulatovo grasinimais. Patikros poste netoli Melitopolio jis grasino nušauti rusus už tai, kad jie išdrįso sustabdyti jų mašiną per komendanto valandą su pasibaigusio galiojimo dokumentais. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas socialinėje žiniasklaidoje.

Atsakydamas į tai, Rusijos armijos karys Jegoras Guzenko, šaukiniu „Tryliktas“, paragino Rusijos karius šaudyti „Kadyrovo vyrus“ vietoje. Apie tai jis rašė savo „Telegram“ kanale.

Pasak jo, Rusijos kariškiai tokiose situacijose turi veikti be kompromiso ir „kadyroviečius“ šaudyti vietoje.  „Tryliktas“ taip pat apkaltino čečėnų samdinius bailumu, užsimindamas apie kovinio meistriškumo stoką fronte.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(2)
(115)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: