Medvedevas praranda kontrolę, Maskvoje didžiulė audra  ()

Po Zelenskio dekreto Medvedevas prarado savitvardą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos prezidentas ir dabartinis Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas vėl pasižymėjo socialiniuose tinkluose.

Neeiliniu elgesiu garsėjantis D. Medvedevas po dekreto dėl Rusijos Federacijos teritorijų, kuriose istoriškai gyveno ukrainiečiai, dar kartą asmeniškai įžeidė Ukrainos vadovą Volodymyrą Zelenskį.

Savo „Telegram“ kanalu D. Medvedevas pademonstravo visišką istorijos mokslo neišmanymą. Pagal jo versiją dabartinės Rusijos Krasnodaro krašto, Belgorodo, Briansko, Voronežo, Kursko, Rostovo sritys niekada nebuvo apgyvendintos ukrainiečių.

Išreikšdamas savo toli gražu ne profesionalų požiūrį, buvęs Rusijos vadovas apkaltino Ukrainos prezidentą „narkotikų vartojimu“, o jo sprendimą ginti ukrainiečius Rusijos teritorijoje laiko pretekstu nukreipti dėmesį nuo „nesėkmės“ fronte.

„Jis pasirašė dekretą dėl teritorinių pretenzijų Rusijai dėl žemių, kuriose „istoriškai gyveno ukrainiečiai“. Čia nėra ką komentuoti, nes ukrainiečiai yra rusai, o Malorozija yra Rusijos dalis. Taip jis netrukus aneksuos Kanadą...“, – pareiškė D. Medvedevas.

Karo analitikas Yigalas Levinas pakomentavo Ukrainos prezidento pasirašytą dekretą: „Labai šaunus dekretas. Ilgalaikė strategija. Žinok, kas ten nutiks su Rusija artimiausiais dešimtmečiais, ir labai gerai, kad Ukraina turės oficialias pretenzijas į šias teritorijas.“

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(202)
(1)
(201)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: