„Jeigu galvojate, kad Ukrainai padėti brangu, pagalvokite kiek kainuos, kai Rusija pasieks jus.“ Karingas pareiškimas iš Latvijos (Video)  ()

Latvijos užsienio reikalų ministras ragina užtikrinti ilgalaikį ginklų tiekimą Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Latvijos užsienio reikalų ministras Krišjānis Kariņš sakė, kad Vakarai turi suvokti, jog Rusija nesustabdys savo karo Ukrainoje. Pasak jo, reikia imtis ryžtingų žingsnių, kad užtikrintume Kyjivo pergalę prieš okupantus, rašo „The Guardian“.

„Ukrainiečiai yra pasirengę atlaikyti kovą. Ukrainiečiams reikia mūsų vakarietiškos, nedalomos paramos – Europos Sąjungos paramos. Taigi, turime pagaliau priimti sprendimą, kad įsitikintume, jog ateinantiems metams turime finansavimą Ukrainai, kad jie galėtų ir toliau išlaikyti savo vyriausybę“, – pareiškė Kariņš.

Latvijos užsienio reikalų ministras pabrėžė, kad Vakarai turėtų atkakliai aprūpinti Ukrainą ginkluote ir amunicija, kurios jai reikia norint išlaisvinti savo teritorijas.

„Jeigu galvojate, kad Ukrainai padėti brangu, pagalvokite kiek kainuos, kai Rusija pasieks jus. Tiems, kurie mano, kad remti Ukrainą brangu ir, kad šiuos pinigus geriau išleisti kitur, galiu tik pasakyti, kad ateityje tai bus dar brangiau. Jei nepadėsime Ukrainai sustabdyti Rusijos dabar, tai vėliau mums bus tik dar brangiau, nes Rusija nesustos“, – pridūrė Kariņš.

Latvia's Foreign Minister: "To anyone who thinks that it is expensive to support Ukraine, my message is simple – it will only get more expensive if Russia is not stopped."
byu/PjeterPannos inUkraineWarVideoReport
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: