„Traukinys su vertingu kroviniu“. RSK kovotojai surengė sabotažą Rusijos teritorijoje (Video)  (1)

Sabotažas vyko Inska stoties rajone. Prekinis traukinys netikėtai įvažiavo į svetimą objektą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje vienas iš kurą gabenusių prekinių traukinių kelionės tikslo nepasiekė. Prie to prisidėjo „Rusijos savanorių korpuso kovotojai. Apie tai jie pranešė RSK „Telegram“ kanale.

„Sausio 20 dieną RSK kovotojai Novosibirsko srityje nuo bėgių nuleido traukinį su vertingu kroviniu“, – rašoma pranešime.

„Rusijos savanorių korpusas“ įsitikinęs, kad Rusijos žiniasklaida iškraipys šią informaciją.

„Jau ne kartą esame sakę, kad RSK kovotoju galima būti ir nebūnant Ukrainoje! Visai gali būti, kad jūsų pilietinio nepaklusnumo aktas taps ta kibirkštimi, kuri įžiebs apvalančią liepsną jūsų gimtajame krašte“, -ragino RDK.

 

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matyti naktį geležinkeliu judantis traukinys, o tada girdėti sprogimas.

Tuo tarpu Rusijos žiniasklaida pranešė apie problemas su traukiniu Inska geležinkelio stoties rajone. Pažymėta, kad taip atsitiko dėl to, kad traukinys įvažiavo į svetimą objektą ant bėgių. Dėl to 12 traukinių, kurie turėjo važiuoti šia kryptimi, vėlavo 19 valandų.

 

„Yra pėdsakų, kad pašaliniai asmenys neteisėtai kišosi į infrastruktūros objektų funkcionavimą“, – pranešė žiniasklaida, remdamasi savo šaltiniais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(182)
(5)
(177)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)