„Bus sunaikinta 500 000 karių armija.“ Didžiulės skerdynės. Ką skelbia JK žvalgyba  (1)

Armija neteks daugiau kaip 500 tūkst. karių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos analitikos departamentas paskelbė naują ataskaitą, kurioje teigiama, kad Rusijos kariuomenė per šiuos metus neteks daugiau kaip 500 000 karių, jei Ukraina ir toliau dabartiniu tempu likviduos Rusijos kariuomenę visus 2024 metus. Britų ataskaitoje pažymima, kad vidutinis per dieną žuvusių Rusijos karių skaičius išaugo iki 300.

„Aukų skaičius viršys pusę milijono karių. Kas sveiku protu 2021 m. būtų patikėjęs, kad Rusija netrukus pradės beprasmišką mėsmalę, kurioje atiduos Molochui daugiau nei pusę milijono savo žuvusių, suluošintų ir dingusių be žinios karių“, – savo „Telegram“ kanale rašo karo apžvalgininkas Yigalas Levinas.

Be to, jis pabrėžia, kad didžiulį Rusijos nuostolių mastą Rusijos gyventojai priima ramiai, nerengdami protestų prieš Rusijos valdžią.

„O gal tai nėra gerai? Ir kažkur tolumoje girdisi tos pačios, visiškai beprasmiškos, be galo negailestingos, bet ryškios, laukinės ir viską apvalančios savo ugnimi triukšmas“, – užduoda klausimą ekspertas.

 

Prieš karą Ukrainoje toliau protestuoja tik Rusijos mobilizuotų vyrų žmonos. Jos reikalauja, kad jų vyrai ir artimieji grįžtų namo. Protestai sukelia nevienareikšmę reakciją Rusijos visuomenėje. Vieni rusai juos palaiko, kiti mano, kad jie tik trukdo vykdyti karą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(9)
(126)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: