[ŽT] Šamanų žolelės. Okupantai rado naują apsaugos būdą (Video)  ()

Rusijos armija ir toliau demonstruoja specifinius gynybos metodus prieš Ukrainos gynėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantai rado naują apsaugos būdą. Rusijos kariai naudoja vadinamųjų Tuvos šamanų žoleles, kad apsisaugotų nuo „blogos akies“ ir kitų fronte laukiančių bėdų.

Žurnalistas Jurijus Butusovas „Telegram“ kanale paskelbė šio keisto ritualo vaizdo įrašą. Jis taip pat ironiškai pakomentavo tai, kas jame matoma.

„Šioje filmuotoje medžiagoje „antroji pasaulio armija“ išbando naujausią karinio-pramoninio komplekso pavyzdį“, – vaizdo įrašą ironiškai pakomentavo jis.

Vaizdo įraše matyti, kaip vienas iš rusų laimina savo bendražygį kažkokia nežinoma džiovinta žole. Panašu, kad rusai noriai tiki tokiais „naujoviškais šarvais“.

„Šią žolelę perdavė mūsų broliai iš Tuvos. Tai liaudies žolė. Nuo blogos akies. Nuo visų blogų minčių. Norėdami, kaip sakoma, išvalyti dvasią, išvalome kambarį. Apskritai iš kartos į kartą ši žolė neša gėrį ir teigiamas emocijas“, – vaizdo įraše teigia vadinamasis „šamanas“.

 

 

Atkreipkime dėmesį į tai, kad beveik 400 000 okupantų nepadėjo arba daugiau nepadės ši žolė. Ir viskas todėl, kad jie papildė Rusijos nuostolių statistiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: