[ŽT] „Krymas - vėžys“. Maskvoje pastebėti įdomūs skelbimai  ()

„Krymas - vėžys“  - tai pranešantys skelbimai pastebėti Rusijos sostinėje. Akivaizdus protestas prieš karą, surašytas ant Rusijos vėliavos spalvų lapo, pastebėtas keliose miesto vietose. Sąmonės atsiradimo požymiai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Krymas - vėžinis auglys Rusijai. Afganistane žuvo 15 tūkstančių mūsų vaikinų, Ukrainoje jau žuvo daugiau nei 300 tūkstančių mūsų geriausių sūnų. Rusai, broliai, tai kaina už Krymą?!“ - rašoma Maskvos autobusų stoteles, skelbimų lentas ir net kelio ženklus papuošusiuose skelbimuose.

Ar tokie skelbimai gali ką nors pakeisti? Na, Maskvoje ir Sankt Peterburge niekas neprotestuoja prieš karą ar Putino politiką apskritai. Ir nereikėtų ieškoti rusams pateisinimų esą protestai uždrausti - geras milijoninis protestas galėtų pakeisti labai daug. Vietoje to rusai būtinai balsuos už Putiną, leidžia savo sūnums žūti Ukrainoje ir laidoja juos kaip didvyrius, o tie, kurie gyvena Vakaruose, puldinėja Ukrainos palaikymo akcijas. Bet gyvena Vakaruose.

 

Statistinis rusas pamatęs tokį plakatą jį nuplėš. Juk Rusija karo nepradėjo, Krymas yra ne okupuotas, o ginamas, 300 žuvusiųjų yra netiesa ir apskritai, kam Ukraina ginasi.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: