„Nieko gero. Tai pats blogiausias variantas Rusijai.“ Z-pulkininkas išsigandęs. Kas nutiko  ()

Rusijos ultrapatriotas pakraupęs dėl Rusijos „specialiosios karinės operacijos“ padėties spartaus blogėjimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino „specialioji operacija“ Ukrainoje vykdoma pagal blogiausią Rusijai scenarijų, teigia buvęs Valstybės Dūmos deputatas, ultrapatriotas ir čekisto Igorio Girkino (Strelkovo) šalininkas Viktoras Alksnis.

Vasario 7 d. savo „Telegram“ kanale rusų Z-pulkininkas paskelbė Rusijai nerimą keliantį perspėjimą, praneša Dialog.UA.

„Aš (...) su nerimu žiūriu į tai, kas vyksta Federacijos „specialiosios karinės operacijos“ zonoje, ir artimiausiu metu nieko gero ten nesitikiu“, – rašė Alksnis.

Jis teigia, kad fronte susidarė pozicinė aklavietė, kurios Rusijos kariuomenė nesugeba pralaužti. Ultrapatriotas baiminasi, kad Kremlius sutiks su „gėdingu susitarimu“ pagal Minsko susitarimų pavyzdį, kuris, patikino jis, yra visiškai nenaudingas Rusijai.

„Bet kokios paliaubos dar kartą suteiks Ukrainai galimybę reformuoti savo kariuomenę, įsigyti naujų modernių, tolimojo nuotolio ir didelio tikslumo ginklų, o paskui visa tai panaudoti prieš Rusiją. Tačiau šiuo laikotarpiu mes ir toliau būsime dusinami sankcijomis ir laikomi tarptautinėje izoliacijoje“, – skundėsi V. Alksnis.

 

Jis pažymėjo, kad karas su Ukraina parodė Rusijos kariuomenės silpnumą. O po sankcijų „dusinimo“ jos kokybė dar labiau pablogės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(174)
(3)
(171)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: