Tai labai pavojinga. „Milijonas beždžionių su kulkosvaidžiais.“ Kas vyksta  ()

Nerimą keliantis pareiškimas apie tikrąją Rusijos armijos jėgą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės „elito“ kovotojas padarė nerimą keliantį pareiškimą apie tikrąją Rusijos armijos jėgą. Jis užsiminė, kad priešas gali būti ne toks „kvailas“, kaip teigiama.

Tačiau, net jei visa Rusijos Federacijos armija būtų tokia, milijoninis beždžionių pulkas ir dar su kulkosvaidžiais yra pavojingas, pabrėžė kariškis su šaukiniu „Šustryj“, rašo „Telegraf“.

Tokią nuomonę apie okupantus išsakė 37 metų Pavlo Jakimčukas, „išbandęs“ priešą būdamas 73-iojo karinio jūrų laivyno specialiųjų operacijų centro dalimi (būtent ten jis mobilizavosi gavęs šaukimą).

„Net jei tai būtų beždžionių pulkas. Milijonas beždžionių su kulkosvaidžiais – tai labai pavojinga. Net jei jos yra kvailos, kaip sakoma teletone, jos vis tiek yra labai pavojingos, nes jų yra labai daug“, – pabrėžė kariškis.

 

Anot jo, invazijos pradžioje apie Rusijos armiją buvo galima sakyti, kad tai „kvailas sovietizmas“. Tačiau dabar okupantas galima sakyti yra „įgudęs karys“: jis dar keliais laipteliais silpnesnis už Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karį, bet jau kažko apmokytas, pabrėžė „Šustryj“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(2)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: