„Tai beprotybė.“ JAV pradeda slaptą Rusijos naikinimą. Kas nutiko (Video)  (5)

Žurnalistas Ivanas Jakovina paaiškino, kaip JAV politinė vadovybė sistemingai griauna Rusijos ekonomiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ivanas Jakovina aprašė vieną iš iliustruojančių atvejų, patvirtinančių, kad JAV pamažu ir užtikrintai griauna Rusijos ekonomiką: „Indijos naftos perdirbimo gamyklos palaipsniui, pradedant privačiomis, bet, manau, greit prisijungs ir valstybinės, atsisako priimti rusišką naftą. Kodėl? Nes jai taikomos sankcijos. Indijoje amerikiečiai nuolat dirba su Rusijos partneriais ir jiems aiškina, kad jūs, žinoma, galite prekiauti su Rusija, bet mes jus atkirsime nuo dolerių, nuo technologijų, nuo medžiagų ir jūs negalėsite vystytis“.

Analitinį Jakovinos vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3287 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

JAV pradeda slaptą Rusijos naikinimą. Politikos apžvalgininkas paaiškino, kaip JAV sumaniai elgiasi su tais, kurie bando joms grasinti: „Pasaulinę finansų sistemą amerikiečiai sukūrė amerikiečiams ir Amerikos interesams. Labai patogu, labai gerai, bet, jei kas nors pradeda šokinėti prieš Ameriką, tada šį žmogų ar šią šalį labai lengva nubausti, nes visi pasaulio finansų sistemos kontrolės svertai yra JAV. Putinas pradėjo išsidirbinėti ir amerikiečiai dabar nutraukia visus jo finansinius ryšius su išoriniu pasauliu, žingsnis po žingsnio, ir dėl to Putinas sako: „sukurkime kitą finansų sistemą, padėkite man“.

 

„Žinoma, Indija ir Kinija visiškai nesiruošia palikti Amerikos finansų sistemos, nes joms tai tinka (tinka visiems). Žinoma, jos rodo Putinui vidurinį pirštą, nes niekas rimtai neketina visiškai nutraukti ryšių su JAV artimiausiu metu: tai yra beprotybė, iš tikrųjų tai tik gryna beprotybė“, – pabrėžė Jakovina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(541)
(21)
(520)

Komentarai (5)