„Budanovas pasiekė Vladivostoką.“ Dega „Rusijos pasididžiavimas“ (Foto)  ()

Dega sustiprintos ledo klasės „Icebreaker 7“ daugiafunkcis tiekimo laivas „Katerina Velikaja“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Primorės srityje užsidegė daugiafunkcis tiekimo laivas „Katerina Velikaja“. Šis laivas buvo nuleistas į vandenį prieš trejus metus.

Rusijos Federacijos pareigūnai pranešė, kad balandžio 8-osios naktį laivų remonto centre „Dalzavod“ kilo gaisras laive. Per incidentą vienas žmogus mirė, dar trys paguldyti į ligoninę.

„Šiuo metu teisėsaugos institucijos tiria incidento aplinkybes“, – rašoma Rusijos prokuratūros pranešime per „Telegram“.

Laivas „Katerina Velikaja“ priklauso projektui IBSV 10022 AH. Šis laivas yra unikalus, nes gali tiekti krovinius, atviroje jūroje esančias gręžimo platformas ir gamybos platformas, ir vykdyti ledo laužymo operacijas. Šis laivas buvo Rusijos pasididžiavimas.

 

Om TV „Youtube“ kanale rašo, kad „Budanovas pasiekė Vladivostoką, kur užsidegė unikalus laivas „Katerina Velikaja“. Jis buvo paleistas 2020 m. Ukrainos pėdsakai yra visur!“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(5)
(163)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()