„Trūksta benzino!!! Ką daryti?“ Rusai apšalę. Tai labai rimta  ()

Benzino kainos pasiekė aukščiausią lygį per šešis mėnesius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trūksta benzino!!! Ką daryti??? Tai labai rimta. Bepiločių orlaivių atakos prieš naftos perdirbimo gamyklas lėmė benzino trūkumą Rusijos Federacijoje.

Apie tai praneša „Politico“.

Rusai apšalę nuo degalų kainų. Leidinio teigimu, dyzelinio kuro kainos vartotojams Rusijoje smarkiai išaugo. Palyginti su ankstesniais skaičiais, vien per praėjusią savaitę kaina išaugo beveik 10 procentų.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4860 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Benzino kainos taip pat pasiekė aukščiausią lygį per šešis mėnesius ir nuo metų pradžios pakilo daugiau nei 20 proc. Taip yra todėl, kad dėl nuolatinių atakų prieš naftos perdirbimo gamyklas mažėja kuro pasiūla, nes vis daugiau įmonių yra priverstos sustabdyti gamybą.

 

Rusijai atakos prieš naftos perdirbimo gamyklas daro kritinę žalą, nes sumažėjo degalų kiekis ne tik civiliams vartotojams, bet ir karinei technikai.

Atkreipkite dėmesį, kad 2023 metais Rusija buvo priversta įvesti benzino ir dyzelinio kuro eksporto draudimą dėl trūkumo vidaus rinkoje. Tačiau tarptautinėje rinkoje rusiški degalai buvo brangesni nei šalies agresorės viduje. Todėl tarpininkai pardavinėjo benziną užsienyje juodojoje rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(2)
(106)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()