„Siri“ artimiausiu metu sulauks įdomių atnaujinimų ir pagrindinių funkcijų  ()

Išleidus „iOS 18“, tikimasi gerokai patobulinti balso asistentę „Siri“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors kai kurios su „Apple Intelligence“ susijusios funkcijos nebus prieinamos iki 2025 m., „Siri“ artimiausiu metu sulauks įdomių atnaujinimų ir pagrindinių funkcijų.

Kaip savo naujienlaiškyje „Power On“ pranešė autoritetingas „Apple“ įrenginių apžvalgininkas Markas Gurmanas iš „Bloomberg“, naudotojai galės gauti „Siri“ pagalbą nesigilindami į specialių funkcijų nustatymus.

Be to, „Siri“ taps „protingesnė“ ir galės jus suprasti net su išlygomis ir dvejonėmis.

Taip pat tikimasi, kad balso asistentė „taps geriau informuota apie „Apple“ produktus“, o tai tikriausiai reiškia funkciją padėti naudotojams ir informuoti juos apie konkretaus įrenginio funkcijas.

Įdomi funkcija, kuria gali naudotis „iOS 18 beta“ bandytojai, yra galimybė pakeisti „Siri“ aktyvavimo frazę į savo.

Norėdami tai padaryti, turite eiti į „Settings“ – „Special Features“ – „Voice Commands“ – „Customise Voice Commands“ – „Siri“.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad ištarus naują žodį reikia padaryti pauzę, kad telefonas patvirtintų pakeitimą. Kaip pažymi „The Verge“, ši funkcija netaikoma „HomePod“ įrenginiams.

Be „Siri“ patobulinimų, „Apple“ taip pat paskelbė, kad „ChatGPT“ bus galima nemokamai naudotis „iOS 18“ (vėliau šiais metais).

 

Kai ši funkcija bus įdiegta, „Siri“ pasiūlys siųsti klausimus, į kuriuos negalėjo atsakyti, į GPT-4 pagrįstą „ChatGPT“. Tai darydami naudotojai galės priimti arba atmesti pasiūlymą.

Kol kas neaišku, kiek reikšmingi bus bendri balso asistentės „Siri“ patobulinimai ir ar jie atsiras visuose įrenginiuose, įskaitant „HomePods“ ir senesnius „iPhone“ modelius.

Galbūt kai kurios funkcijos bus prieinamos tik „iPhone 15 Pro“ ir įrenginiuose su „Apple“ M serijos lustais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslotaskas.lt
Mokslotaskas.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()