Kokie kompiuterių maitinimo blokai yra patys patikimiausi?  (36)

Kompanija Antec, kuri gerai žinoma savo korpusais, maitinimo blokais ir kitais kompiuterių priedais, pranešė, kad, pasak nepriklausomų šaltinių atliktos analizės, kompanijos maitinimo blokai yra patys patikimiausi rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tyrimas buvo atliktas vieno iš didžiausių Prancūzijos interneto pardavėjų. Tyrimą atlikusi kompanija tikina, kad vardui patikrinti buvo naudojami mažiausiai 500 parduotų maitinimo blokų, tuo tarpu konkrečiam modeliui – 100 maitinimo blokų. Į rezultatus įtraukti tik tie maitinimo blokai, kurie buvo parduoti nuo 2009 metų spalio 1 iki 2010 metų balandžio 1, o kiekvienas iš maitinimo blokų turėjo būti padirbėjęs nuo pusės iki vienerių metų.

Kaip parodė tyrimas, iš visų parduotų Antec maitinimo blokų tik 0,61% jų sugedo, o antroje vietoje liko CoolerMaster su 1,10 procento rezultatu. Septyni maitinimo blokų gamintojai išsidėstė štai tokia tvarka:

Beviltiškai tyrime pasirodė Corsair TX 950W maitinimo blokas, nes kas dešimtas iš parduotų būdavo gražinamas. Pilną testo medžiagą galite peržiūrėti čia (deja, ji prancūzų kalba).

Gal mūsų skaitytojai turi savo nuomonę apie kompiuterinius maitinimo blokus ir jų patikimumą?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (36)

Susijusios žymos: