Naujas kelio ženklas 277.1. „Vairuotojai turi būti atsargūs. Bauda 300 eurų“ (Video)  (1)

Atsirado naujas kelio ženklas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis kelio ženklas 277.1 – raudonas automobilio simbolis šalia juodų dviračio ir motociklo simbolių. Jo tikslas – padidinti eismo dalyvių saugumą. Šio kelio ženklo nepaisymas gali brangiai kainuoti. Bauda gali siekti iki 300 eurų.

Dažnai į užsienį keliaujantys vairuotojai turi gerai išmanyti taisykles ir ypač atkreipti dėmesį į kelio ženklus. Tuo labiau, kad daugelyje Europos Sąjungos šalių baudos yra nemažos.

Neseniai Vokietijoje atsirado naujas kelio ženklas – ženklas 277.1. Šis ženklas nurodo, kad visiškai draudžiama lenkti dvirates transporto priemones.

Jis buvo įvestas siekiant užtikrinti eismo dalyvių saugumą, nes jie nėra apsaugoti taip pat kaip automobilių vairuotojai.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9172 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

 
Ženklas 277.1
Ženklas 277.1
© Public domain

Ženklo 277.1, apskrito draudžiamojo ženklo su raudonu apvadu, centre yra raudonas automobilio simbolis, o šalia – juodi dviračio ir motociklo simboliai. Praktiškai tai reiškia, kad automobiliai ir motociklai su šoninėmis priekabomis negali aplenkti dviračių ir motociklų, tačiau dviračiai ir motociklai gali aplenkti vienas kitą.

Jis pastatytas gana siaurose kelių atkarpose, kur automobilių vairuotojai galėtų nuspręsti aplenkti dviračius, tačiau tai keltų pavojų eismui.

Už draudimo lenkti dviračius ir motociklus pažeidimus Vokietijoje gali tekti sumokėti baudą nuo 70 iki 300 eurų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(34)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)