[ŽT] „Vairuotojai jį pamatę supanikuoja.“ Naujas kelio ženklas P-35 (Foto)  ()

Trikampio forma, raudonas rėmas ir du automobiliai su persipynusiomis rodyklėmis viduje.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© wal_172619 (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/traffic-city-traffic-jam-cars-7859033/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keliaujant automobiliu Europoje verta atminti, kad ne visur galioja tos pačios eismo taisyklės, ženklai ir greičio apribojimai. Prieš išvykstant verta susipažinti bent su pagrindiniais ženklais, nes kai kurie iš jų gali nustebinti.

P-35 yra įspėjamasis ženklas, kurį galima pamatyti nuo 2023 metų greitkeliuose Ispanijoje. Trikampio forma, raudonas rėmas ir du automobiliai su persipynusiomis rodyklėmis viduje.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3513 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

P-35 įspėja vairuotojus, kad jie artėja prie vietos, kur „susipina“ (kertasi, susilieja) skirtingos juostos. Vairuotojai jį pamatę supanikuoja.

 

Vairuotojai, matydami ženklą P-35, turi būti ypač atidūs, nes tokiose vietose lenkiant ar persirikiuojant dažnai įvyksta susidūrimai ir avarijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(6)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()