Lietuvos kaimynystėje. Ilgiausias Europoje. „Patiko ne visiems“ (Foto, Video)  ()

Didžiulis objektas sulaukė ir kritikos.


Mercure Szczyrk Resort
Mercure Szczyrk Resort
© Ekrano kopija | https://x.com/jacek_liberski/status/1832390944185872446/photo/2

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Lenkijoje, Ščyrke atidarytas keturių žvaigždučių viešbutis „Mercure Szczyrk Resort“. Viešbutis oficialiai atidarytas pirmadienį, rugsėjo 9 d.

Silezijos Beskidų kalnuose esantis objektas yra ilgiausias viešbutis Europoje. Jame yra 9 aukštai ir 447 kambariai, kuriuose telpa beveik 1000 svečių. Taip pat jame yra baseinai su SPA zona, treniruoklių salė, maitinimo punktai, konferencijų salės.

Tačiau ne visiems patiko objekto forma, kuri turėtų priminti erelio lizdą – kai kurie skundžiasi, kad viešbutis atrodo kaip kelio triukšmo užtvaras.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos šiais metais! Žaidimų kėdės su masažo funkcija, išmanieji laikrodžiai, PC, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
4249 2

Specialus rinkinukas

Mažiausios kainos šiais metais

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

2) „BlitzWolf BW-V5“ - 1080P vaizdo projektorius

3) „Ninkear A16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 OS

4) „BlitzWolf BW-AT4“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

5) „MUDIRO EW-S03“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

6) „Uperfect Δ / Delta“ - sulankstomas dvigubas monitorius

Išsamiau

„Mercure Szczyrk Resort“ yra ilgiausias  viešbutis  Europoje – jis yra 330 metrų ilgio ir yra 660 m aukštyje virš jūros lygio, Silezijos Beskidų kalnuose. Jis taip pat yra aukščiausiai esantis viešbutis Lenkijoje. Pastatas buvo suprojektuotas kaip erelio lizdas, o tai reiškia, kad iš kiekvieno kambario atsiveria Šczyrko miesto panorama.

 

 

Pastate yra 9 aukštai ir 447 kambariai. Be to, viešbutyje yra 12 konferencijų salių ir renginių erdvė. Svečiams taip pat yra automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje telpa 200 automobilių, ir sraigtasparnių nusileidimo aikštelė. 

 

„Mercure Szczyrk Resort“ buvo pastatytas kruopščiai rekonstravus buvusį Orle Gniazdo poilsio ir poilsio centrą, kuris aštuntajame dešimtmetyje buvo pastatytas „Huta Katowice“ darbuotojams.

Tačiau ne visiems patiko naujos formos viešbutis. Internautai viešbuttį lygina ne su erelio lizdu, o su garsą slopinančiomis sienutėmis greitkeliuose. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()