Geriausios žieminės padangos 2024/2025 m. „Vokietijos ADAC, Austrijos ÖAMTC ir Šveicarijos TCS testuose užėmė 1-ąją vietą.“  ()

Žieminių padangų teste buvo bandoma dvylika skirtingų modelių, ekspertai testavo žieminius Europos, Azijos ir Amerikos gamintojų padangų modelius.



© Gamintojo nuotr. (Atvira licencija)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai paskelbtame Vokietijos ADAC, Austrijos ÖAMTC ir Šveicarijos TCS automobilininkų klubų padangų teste žieminės „Continental WinterContact TS 870“ 205/55 R16 dydžio padangos užėmė pirmą vietą. ADAC ir ÖAMTC specialistai jas įvertino aukščiausia „Gerai“ nominacija, o Šveicarijos automobilininkų klubas skyrė „Labai rekomenduojamų“ įvertinimą.

Žieminių padangų teste, kuriame „Continental“ padangos užėmė aukščiausią vietą, buvo bandoma dvylika skirtingų modelių. Ekspertai testavo žieminius Europos, Azijos ir Amerikos gamintojų padangų modelius, bandymų automobilis buvo „Volkswagen Golf“.

Teste „WinterContact TS 870“ patvirtino aukščiausius ekspertų lūkesčius. Jų išvadoje sakoma, kad „Continental WinterContact TS 870“ padangos įtikina važiuojant bet kokia kelio danga ir užtikrina saugias ir geresnes nei kitų padangų valdymo savybes. ADAC specialistai taip pat pabrėžė stipriąsias „WinterContact TS 870“ puses: „Važiuojant šlapiame kelyje, „WinterContact TS 870“ nusipelnė aukščiausių balų. Be to, jos pelnė gerus įvertinimus visose kategorijose, kadangi visuose testuose viršijo rezultatų vidurkį. Taip pat padangos pasižymi įspūdingai trumpu stabdymo keliu, geromis pasipriešinimo akvaplanavimui ir valdymo savybėmis.“

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
6781 4

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Žieminės „WinterContact TS 870“ padangos yra skirtos nedideliems ir vidutinio dydžio automobiliams. Net ir sportiškiems automobiliams jos užtikrina didelį saugumą žiemą, o plati modelių gama apima nuo 14 iki 18 colių dydžio padangas, įskaitant modelius su sutvirtintomis briaunomis ir didesnę leidžiamą apkrovą nurodančiu XL žymėjimu. Maksimalus greitis su šiomis padangomis siekia iki 240 km/val.

 

Gerus rezultatus pademonstravo ir teste bandytos „Semperit“ padangos. 215/55 R17 dydžio „Speed-Grip 5“ modelį ADAC ir ÖAMTC klubai įvertino rezultatu „Tinkamos“, o TCS klubas jas pažymėjo kaip „Rekomenduojamos“. Testo išvadoje sakoma, kad šios padangos „pasižymi didesne nei vidutine rida ir nedaug dyla. Taip pat dėl savo nedidelio svorio jos yra itin efektyvios ir užtikrina mažas degalų sąnaudas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(9)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: