Dviejų branduolių 2 GHz CPU išmaniuosiuose telefonuose jau kitais metais  (21)

Išmaniųjų telefonų evoliucija ir toliau nenustoja stebinti. Kaip praneša Samsunghub.com, Korėjos kompanija „Samsung“ dirba prie naujo išmaniojo telefono, kuris turės ypatingai galingą procesorių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešime taip pat teigiama, kad naujasis procesorius savo sparta lenks net ir šiuo metu „Samsung Galaxy S II“ išmaniajame telefone naudojamą dviejų branduolių 1 GHz taktinio dažnio „Samsung Exynos (Orion)“ centrinį procesorių.

Šią informaciją paviešino aukšto rango „Samsung“ vadovas, kuris savo tapatybės nėra linkęs atskleisti. Pasak jo, „Samsung“ jau kitais metais ketina pristatyti išmanųjį telefoną su dviejų branduolių centriniu procesoriumi, kurio sparta sieks net 2 GHz. Deja, bet jokios kitos informacijos apie naują išmanųjį telefoną bendrovės darbuotojas neatskleidė, tačiau apžvalgininkai spėja, kad naujasis dviejų branduolių procesorius priklausys „Exynos“ serijai.

Remiantis GSMdome.com informacija, šaltinis taip pat užsiminė, kad kompanijai būtų daug lengviau pagaminti vieno branduolio 4 GHz spartos, nei dviejų branduolių 2 GHz centrinį procesorių. Visgi, „Samsung“ priėmė sprendimą gaminti dviejų branduolių galingą procesorių vien dėl to, kad jis turėtų daug efektyviau išnaudoti baterijos energiją .

Įdomiausia yra tai, kad „Samsung“ yra linkusi parduoti šiuos galingus naujus procesorius ir kitiems gamintojams su savo „Exynos“ prekiniu ženklu. Tikėtina, kad susidomėjimo jie tikrai sulauktų, nes „Samsung Galaxy S II“ išmaniajame telefone naudojamas 1,2 GHz spartos (oficialiame modelyje naudojamas 1 GHz) pirmosios kartos „Exynos“ procesorius savo sparta tikrai stebina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (21)