Acer Iconia Smart – universalaus dydžio daugiafunkcinis įrenginys (Video)  (0)

Oficialiame „Acer Vokietija“ socialinio tinklo „Facebook“ profilyje pasirodė informacija, kad mobiliųjų technologijų parodoje „MWC 2011“ pristatytas „Acer Iconia Smart“ kompaktiško dydžio daugiafunkcinis įrenginys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos salonų lentynas pasieks jau artimiausią mėnesį. „Iconia Smart“ išskiria savo nestandartiniais matmenimis, todėl šis prietaisas puikiai tinka norintiems didesnio įrenginio už išmanųjį telefoną, bet mažesnio už planšetinį kompiuterį.

Priminsime, kad „Acer Iconia Smart“ pasižymės 4,8 colių lietimams jautriu ekranu, kurio vaizdo proporcijos bus 19:9, o raiška 1024×480 taškų. Daugiafunkciniame įrenginyje veiks „Android 2.3 Gingerbread“ operacinės sistemos versija, o techninių charakteristikų atžvilgiu prietaisas pasižymės 1 GHz „Scorpion“ centriniu procesoriumi, „Adreno 205“ grafiniu procesoriumi bei 8 megapikselių kamera.

„Acer Iconia Smart“ išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridas kainuos apie 710 JAV dolerių ir jau rugsėjo mėnesį pasirodys Vokietijos mobiliųjų telefonų salonuose. Deja, bet kol kas nėra aišku, kada įrenginys pasieks ir kitas Europos valstybes. Nors įrenginį jau iš anksto galima užsisakyti Anglijoje įsikūrusioje „Expansys“ internetinėje parduotuvėje, tačiau kol kas nėra pateikiama nei prietaiso kaina nei išleidimo data.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)