„Samsung Galaxy S WiFi 3.6“ papildė MP3 grotuvų gretas  (1)

Kompanija „Samsung“ pristatė naujausią daugiamedia grotuvą su operacine sistema „Android 2.3 Gingerbread“ – modelį „Galaxy S WiFi 3.6“, kuris savo išvaizda visiškai atkartoja to paties pavadinimo išmanųjį telefoną su 3,6“ įstrižainės 480 x 320 raiškos ekranu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gaminys papildė jau esamus „Android“ sistema valdomus grotuvus „Samsung Galaxy S WiFi 4.0“ ir „WiFi 5.0“. Naujovė turi 1 GHz taktinio dažnio „Texas Instruments OMAP“ mikroprocesorių, 8 arba 16 GB atminties (atsižvelgiant į modifikaciją), kurią galima praplėsti dar 32 GB talpos „microSD“ atminties kortele, taip pat „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ sąsajas, dvi integruotas vaizdo kameras – 2 MP nugarėlėje ir 0,3 MP priekyje. Grotuvas veikia ir kaip GPS navigatorius, turi akselerometrą, kuris reaguoja į prietaiso judesius erdvėje, skaitmeninį kompasą, 3,5 mm garso išvestį, palaiko USB 2.0 sąsają. Grotuvu taip pat galima bendrauti internetiniais vaizdo skambučiais - šį funkcionalumą suteikia minėtoji „Wi-Fi“ belaidžio ryšio sąsaja ir integruotas mikrofonas.

„Samsung Galaxy S WiFi 3.6“ pirmiausia turėtų debiutuoti Didžiojoje Britanijoje. 8 GB versija turėtų kainuoti apie 605 lt, o 16 GB versija – apie 680 lt. Kada įrenginys pasirodys kitose rinkose, „Samsung“ kol kas nepraneša.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: