Kinai „klonavo“ žaidimų konsolę „Sony PlayStation Vita“ dar prieš jos išleidimą  (2)

Kinijoje „klonuota“ žaidimų konsolė „Sony PlayStation Vita“, kurios originalus modelis dar net nepasirodė prekyboje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dublikatas pavadinimu „Yinlips YDPG18“ ne tik išoriškai labai primena „Sony PlayStation Vita“, bet ir pasižymi pakankamai solidžiomis techninėmis charakteristikomis. Įrenginys turi 5 colių įstrižainės 800 x 480 taškų raiškos sensorinį ekraną, 512 MB darbinės atminties, 1,2 GHz taktinio dažnio procesorių, judesių jutiklius, dvi vaizdo kameras ir galimybę žiūrėti '1080р' ("Full HD") formato video.

Aparatas taip pat turi „Wi-Fi“ belaidžio ryšio  modulį, USB bei HDMI jungtis. Nuo originalios konsolės kinų kopija skiriasi tuo, kad pastaroji turi tik vieną manipuliatorių, joje taip pat nėra galinio sensorinio skydelio.

Paleisti „PlayStation“ ir „PlayStation Vita“ žaidimų iš „Yinlips YDPG18“ nepavyks, tačiau „klonas“ turės „NES“, „Gameboy“, „SNES“, „Gameboy Advance“, „N64“ ir „PlayStation One“ emuliatorius.

Originali „Sony Playstation Vita“ konsolė prekyboje Japonijoje pasirodys gruodžio 17-ąją. Kartu bus pristatyti 26 naujos konsolės žaidimai. JAV ir Europos rinkose „Sony Playstation Vita“ atsiras 2012-ųjų vasario 22-ąją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)