„Windows Phone“ skirta „Skype“ versija – jau greitai  (1)

Mobili internetinių pokalbių (VoIP) kliento „Skype“ versija, skirta operacinei sistemai „Windows Phone“ – jau finišo tiesiojoje ir bus išleista artimiausiu metu. Šią žinią pranešė „Microsoft“ viceprezidentas Rick Osterloh, davęs interviu internetinio portalo „The Verge žurnalistams parodos CES 2012 metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, šio pareiškimo oficialaus patvirtinimo tiesiogiai iš pačios „Microsoft“ gauti nepavyko. Po to, kai „Skype“ buvo nupirkta už $8,5 mlrd., „Microsoft“ visą „Skype“ tobulinimo, perdarymo ir modifikavimo procesą stengiasi laikyti griežtoje paslaptyje ir nekomentuoja praktiškai nieko, kas susiję su „Skype“ klientu, skirtu „Windows Phone“ operacinei sistemai.

Joe Belfiore, „Windows Phone“ padalinio vadovas, kiek anksčiau buvo pažadėjęs, jog mobili „Skype“ versija, skirta „Windows Phone“, bus išleista iki 2011 m. pabaigos, tačiau prieš akis – jau 2012-ieji, o oficialių komentarų iš kompanijos – jokių.

Remiantis neoficialia informacija, „Microsoft“ iš pradžių neketina glaudžiai integruoti „Skype“ į savo operacinę sistemą, tad pradžiai išleis „Skype“ kaip atskirą programą. Jei tikėsime gandais, tik kitoje „Windows Phone“ versijoje, kodiniu pavadinimu „Apollo“, „Skype“ taps neatsiejama „Windows Phone“ dalimi.

Kadangi kol kas iš programinės įrangos giganto pusės nebuvo jokių komentarų, kada oficialiai bus anonsuotas „Skype“ klientas, belieka tikėti neseniai išsakyta Rick Osterloh fraze ir prisiminti, jog artėja renginys „Mobile World Congress“, įvyksiantis vasarį – galima tikėtis, jog būtent WMC taps oficialia „Windows Phone“ skirtos „Skype“ debiuto vieta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: