„Samsung“ pristatė išmaniuosius telefonus „Galaxy Ace 2“ ir „Galaxy mini 2“  (5)

Samsung Electronics“ pristatė du naujus „Galaxy“ išmaniųjų telefonų serijos modelius – „Galaxy Ace 2“ ir „Galaxy mini 2“. Naujieji telefonai – praėjusiais metais išleistų ir palyginti neblogo populiarumo sulaukusių „Galaxy Ace“ ir „Galaxy mini“ atnaujinti modeliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojo teigimu, telefonai yra puikiai pritaikyti aktyviems vartotojams, juose įdiegtos naujos pažangios funkcijos. „Ace“ ir „mini“ serijos, kaip ir anksčiau, išliko giminingos „Samsung Galaxy S“ serijai ir rinkodaros požiūriu yra nukreiptos į tuos vartotojus, kurie nėra nusiteikę mokėti didelių pinigų už, tarkime, „Galaxy S II“.

Praėjusiais metais pristatytas pirmasis „Ace“, atrodė neįtikėtinai panašus į modelį „S II“, nors vidiniai komponentai labiau priminė 2009 metus, nei 2011. Su vieno branduolio 800 MHz taktinio dažnio ARM11 mikroprocesoriumi ir „Adreno 200“ grafine posisteme našumu šis modelis negalėjo pasigirti. Tuo tarpu „Ace 2“, nors ir išlaikė to paties taktinio dažnio mikroprocesorių, branduolių skaičius padvigubintas. „Galaxy Ace 2“ Kaip ir minėjome, „Galaxy Ace 2“ įrengtas dviejų branduolių 800 MHz taktinio dažnio mikroprocesorius, todėl telefonas veikia greičiau nei jo pirmtakas – sparčiau atkuria vaizdo ir garso dokumentus, sudėtingas programas, kompiuterinius žaidimus. Tiesa, gamintojas nedetalizuoja, koks konkrečiai yra mikroprocesoriaus modelis ar gamintojas. HSPA 14.4 ryšys leidžia efektyviau naršyti ir sparčiau parsisiųsti turinį. Vidinės atminties talpa – 4 GB. „Galaxy Ace 2“ patobulintos socialinės funkcijos. „Muzikos centras“ suteikia prieigą prie 13 milijonų įrašų. „Žaidimų centras“ leidžia rinktis naujausius žaidimus. „Socialinis centras“ skirtas telefono ekrane peržiūrėti naujausius pranešimus, socialinių tinklų informaciją, elektroninio pašto laiškus. „Samsung ChatON“ paslauga „Galaxy Ace 2“ turėtoją susieja su kitų operacinių sistemų telefonų savininkais, jungia į vieną bendruomenę ir leidžia patogiai bendrauti grupėse. „Galaxy mini 2“ „Samsung Galaxy mini 2“ korpusas – vos 11,9 mm storio. Telefone įrengtas 2,7 colių (6,9 cm) įstrižainės HVGA lietimui jautrus ekranas, įrengta patobulinta 1 300 mAh baterija, todėl, lyginant su pirmtaku, pailgėjo pokalbių laikas ir darbo be papildomo energijos šaltinio trukmė. Vidinės atminties dydis 4 GB. Kaip ir „Galaxy Ace 2“, naujajame „Galaxy mini 2“ įdiegta „Samsung“ paslauga „ChatON“ bei „Socialinio centro“ ir „Muzikos centro“ sistemos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: