„Apple“ gaminiai turės itin atsparius aplinkos poveikiui korpusus?  (7)

JAV kompanija „Liquid Metal“, ruošdama ataskaitą vertybinių popierių biržai apie savo veiklą 2011 metais, nurodė apie vieną iš sutarčių, sudarytų su… kompanija „Apple“. 2010 m. rugpjūtį „Apple" investavo į šį unikalių metalo lydinių gamintoją apie 20,6 mln. JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Liquid Metal“ ataskaitoje pažymima, jog finansinis donoras „Apple“ įsigijo teisę naudotis amerikiečių kompanijos kuriamomis technologijomis bei produktais iš itin atsparių aplinkos poveikiui metalų lydinių. Reikia patikslinti, jog „Apple“ gaus technologijas, kurios sukurtos iki 2012 metų imtinai. Kaip jau supratote, „Metal Liquid“ technologijas „Apple“ greičiausiai panaudos IT rinkai skirtų produktų segmentuose. Reikia tikėtis, kad „Apple“ lėktuvų gaminti kol kas neketina.

Galima paminėti, jog tarp „Liquid Metal“ sukurtų produktų yra metalų lydiniai su unikalia amorfine struktūra – tai nekristalinė struktūra, kuri tvirtesnė už titaną ir lengvesnė už aliuminį. Be to, lydinys labai atsparus korozijai. Šiuo metu iš „stebuklingo“ metalo „Apple“ gamina taip vadinamą „atlenktą sąvaržėlę“, kuri skirta SIM kortelei iš išmaniojo telefono „iPhone“ išimti. Ateityje gi reikia tikėti, jog nauji lydiniai taps neatsiejama „Apple“ mobiliųjų produktų dalimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)