Su šypsena: „Siri“ žino, jog geriausias pasaulyje telefonas – ne „iPhone“!  (13)

Su išmaniuoju telefonu „iPhone 4S“ korporacijos „Apple“ pristatytas balsu valdomas asmeninis asistentas „Siri“ kartais pateikia pačius netikėčiausius atsakymus į klausimus, kuriuos jam užduoda vartotojai. Šį kartą atsitiko įvykis, dėl kurio tikrai vertėtų susimąstyti vaikinams iš „Apple": juk „Siri“ ėmė žaisti visiškai ne pagal jų taisykles.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiametis ginčas apie tai, koks telefonas yra pats geriausias pasaulyje, praėjusį penktadienį buvo „išspręstas“ su „Siri“ pagalba. Į užduotą atitinkamą klausimą asmeninis asistentas atsakė ilgai negalvodamas. Ir turbūt ne vieną „Apple“ išmaniojo telefono savininką sukrėtė iki pat gilumų – geriausias pasaulyje telefonas yra… „Nokia Lumia 900“!

Dar įdomiau tai, jog atsakydamas į klausimą apie geriausią telefoną, „Siri“ neįvardijo nė vieno „iOS“ operacinės sistemos pagrindu veikiančio įrenginio, nors tai būtų visai logiška tikėtis iš „Apple“ sukurto asmeninio asistento. Žinoma, atsakymas nebuvo užprogramuotas vyrukų iš „Apple“, o visa tai įvyko dėl internetinės paieškos tarnybos „Wolfram Alpha“darbo, kurio statistika iš tikrųjų ir pateikė tokį atsakymą. Taigi, jei su kuo nors susiginčysite, dabar žinosite, kaip ir kur ieškoti atsakymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tiptop.lt tinklaraštis
Tiptop.lt tinklaraštis
(1)
(0)
(1)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: