„Samsung“ spalį pristatys išmanųjį telefoną „Galaxy Note 2“  (23)

Sėkmingi išmaniojo telefono „Galaxy Note“ pardavimai paskatino kompaniją „Samsung“ pristatyti jo įpėdinį dar šiais metais, praneša interneto portalas „Ubuntulife“. Kaip teigiama, naujasis „Samsung Galaxy Note 2“ turėtų rinkoje pasirodyti 2012 metų spalį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo išoriniu dizainu antroji „Galaxy Note“ reinkarnacija labai primins dabartinį kompanijos flagmaną „Galaxy S III“. Jei kažkam atrodė, jog originalusis „Galaxy Note“ turėjo per didelį ekraną (šis siekia 5,3"), tai jį pakeis modelis su 0,2“ didesniu ekranu, taigi turėsime visus 5,5“.

Bus palaikoma WSXGA+ (1680 x 1050) raiška, tuo tarpu taškų tankis sudarys 360 ppi. Kūrėjai nusprendė nesigainioti „Full HD“ raiškos, kuri jau bus prieinama konkurento LG išmaniuosiuose telefonuose, kadangi nuspręsta, jog žmogaus akis skirtumo nematys, tuo tarpu baterijos darbo laikas dėl mažesnės raiškos turėtų pailgėti.

Naujasis išmanusis telefonas turėtų gauti „Samsung Exynos 5250“ mikroprocesorių su „ARM Cortex-A15“ architektūra, 8 MP kamerą su LED blykste ir autofokusavimo palaikymu, bus galimybė įrašyti ir HD 1080p kokybės vaizdinę medžiagą. Patobulintas sensorius ir linzė taip pat leis gauti kokybiškesnes nuotraukas. Operatyvios atminties kiekis turėtų sudaryti 1,5 GB.

„Samsung Galaxy Note 2“ palaikys ketvirtosios kartos mobiliojo ryšio standartą LTE, taip pat rinkoje pasirodys su tokiomis programomis ir technologijomis, kaip „S Beam“, „S Voice“, „Smart Stay“, „Music Hub“, „AllShare Play“, NFC (Near Field Communications). Aišku, apie kainą sužinosime greičiausiai tik prieš debiutą rinkoje, tačiau galima spėti, jog ji bus panaši į tą, kurią turėjo tik debiutavęs pirmasis „Galaxy Note“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (23)

Susijusios žymos: