LG palieka planšetinių kompiuterių rinką  (1)

Pietų Korėjos kompanija "LG Electronics" šiais metais pristatė antrąjį savo planšetinį kompiuterį su operacine sistema "Android" - juo tapo "LG Optimus Pad LTE". Įrenginio kūrėjų nelaimei, vartotojai naują produktą sutiko labai šaltai, o gamintojas turėjo tenkintis itin kukliais šios planšetės pardavimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LG atstovo Ken Chong teigimu, kompanija nusprendė „šiuo momentu pristabdyti visų naujų planšetinių kompiuterių kūrimo darbus ir susikoncentruoti į išmaniųjų telefonų rinką“. Vos keletą valandų prieš pasirodant šiam interviu kompanija "Microsoft" anonsavo savo firmines "Surface" planšetes, tačiau LG nemato tame jokios grėsmės savo pozicijoms, kadangi nėra didelis žaidėjas planšetinių kompiuterių rinkoje.

Savo ruožtu, pozicijos ne tokios silpnos būtent išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau ir čia paskutiniu metu kompanijai sekasi ne taip, kaip buvo planuota. Šiais metais ji didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų reitinge smuktelėjo į trečią vietą, užleisdama į priekį kompaniją "Apple". Antra vertus, neseniai rinkoje pasirodęs "Optimus 4x HD" buvo gana palankiai sutiktas tiek ekspertų, tiek ir vartotojų, taigi yra tikimybė, jog ir "Optimus LTE2" sulauks nemažos sėkmės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)