„Nokia“ žada kažką nepaprasto rugsėjo septintą dieną  (30)

Kompanijai „Nokia“ atėjo sunkūs laikai – vis daugiau klientų renkasi konkurentų produktus, akcijų kainos krenta, o gamyklos uždaromos, darbuotojai netenka darbų. Faktas, kad suomiai turi sukurti kažką tokio, kas galėtų sugrąžinti „Nokia“ pozicijas ir panašu, kad ši kompanija jau turi tokį produktą, nes „Nokia“ žada, kad rugsėjo 7-tą dieną mes pamatysime kažką nepaprasto, įspūdingo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas bus tas „kažkas nepaprasto“? Ar tai naujieji (naujasis) „Lumia“ su „Windows Phone 8“, o gal tai bus „Nokia“ planšetė? Faktas, kad tai bus naujas įrenginys, nes rugsėjo 5-6 dienomis vyks „Nokia World“ renginys, per kurį „Nokia“ turėtų pristatyti naujus savo įrenginius.

Taip pat, šiame stende yra matomas QR kodas, kuris mus nuveda į „Nokia Graffiti Me“ svetainę, kur jūs galite įkelti nuotrauką ir paversti ją į „Graffiti“. Be to, toje svetainėje yra kalbama apie naują „Nokia“ parduotuvę. Tiesa, kokia tai parduotuvė, kur ji bus ar kokia nors išsamesnė informacija apie „kažką įspūdingo“ ten nepateikta.

Taigi, jeigu „Nokia“ pristatys kažką naujo rugsėjo 5-6 dienomis, tai galima spėti, jog naujasis „Nokia“ įrenginys parduotuvėse atsidurs jau rugsėjo 7-tą dieną, kas skamba neįtikėtinai, tačiau toks dalykas yra įmanomas – būnant tokioje pozicijoje, kokioje dabar yra ši kompanija, laukti negalima.

Taigi, kaip manote, ką mums ruošia „Nokia“?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Erik Murin
(0)
(0)
(0)

Komentarai (30)

Susijusios žymos: