Mozilla išleido Firefox OS versiją, skirtą testavimui kompiuteriuose  (6)

Nors pirmieji išmanieji telefonai su operacine sistema Firefox OS turėtų pasirodyti tik kitais metais, patyrę kūrėjai ir entuziastai jau dabar gali išbandyti šią naują Mozilla programinę platformą, anksčiau pagarsėjusią kodiniu pavadinimu Boot to Gecko (B2G).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mozilla savo FTP serveriuose pradėjo reguliariai talpinti „naktines“ Firefox OS versijas, kurios sukurtos taip, kad galėtų būti įdiegtos ir stacionariuose bei nešiojamuose kompiuteriuose. Reikia pažymėti, jog Firefox OS dabar yra tik pradinėje stadijoje, o galutinė versija tikrai skirsis nuo matomų šiandien.

Windows, Linux ir Mac OS X kompiuterių savininkai gali parsisiųsti atitinkamą eksperimentinę Firefox OS versiją arba išeities kodus ir užsiimti naujos programinės platformos testavimu, kuri, kaip tikisi Mozilla bendruomenės atstovai, galės greitai užaugti į Android konkurentą pigių išmaniųjų telefonų segmente. Dirbant su Firefox OS asmeniniuose kompiuteriuose, kūrėjų teigimu, gali riboti tik noras bei gebėjimai konfigūruoti sistemą, tačiau pats procesas žada būti pakankamai paprastas, juo labiau, kad galima surasti visą instrukcijų rinkinį, kaip ir ką daryti.

Parsisiųsti Mozilla Firefox OS Nightly versiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: